scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image

 

Toffeest op 2 oktober 2010

Toffe party levert genoeg op.

Zegveld - Het Tof Party Feest afgelopen zaterdag in de Milandhof is een succes geworden. Het evenement van de Culturele Stichting Zegveld telde 500 bezoekers. Voorzitter Arjan Ton: "Het was een geweldige avond met alleen maar positieve geluiden. Tevens zijn we erin geslaagd een startbedrag bij elkaar te krijgen voor de organisatie van de Zegvelderie op zaterdag 18 juni. Dat is mede gelukt door de sponsors en vrijwilligers. en dank aan Lauw Uittenboogaard die de Milandhof beschikbaar stelde." De eerstvolgende activiteit van de Culturele Stichting is de Winterfair op zaterdag 11 december in de Milandhof.

Bron: Woerdense Courant 6 oktober 2010

Krantenartikel uit de Woerdense Courant van 23 september 2010

 

Feest voor Zegvelderie

Zegveld - De datum is geprikt. Volgend jaar wordt op zaterdag 18 juni weer een Zegvelderie georganiseerd. In 2004 werd het laatste dorpsfestijn gehouden. Daarna lukte het de Culturele Stichting Zegveld niet meer voldoende financiëli middelen bij elkaar te krijgen.
Daarmee kwam ook het voortbestaan van de CSZ in gevaar Oud-voorzitter Ad Ton stak daar een stokje voor en maakte een tiental nieuwe leden, waaronder zijn zoon Arjan, enthousiast en dat heeft geleid tot voortzetting van de stichting. "En eigenlijk waren we het met zijn allen eens dat de Zegvelderie weer terug moet komen" vertelt de nieuwe voorzitter Arjan Ton. De Zegvelderie is een geweldig evenement dat in 2004 voor het laatst georganiseerd is. Op dat moment zeer professioneel van opzet. Veel vrijwilligers en sponsors maakten het mogelijk om Zegveld op deze manier goed op de kaart te zetten. Het trok veel bezoekers, niet alleen uit Zegveld maar vooral ook uit de wijde omgeving. Ons hoofddoel is om de Zegvelderie weer bestaansrecht te geven" vertelt Arjan Ton "Het aantrekken van financiële bijdragen is hierbij absolute noodzaak. Om een goede financiële drager te creëren voor de organisatie van de Zegvelderie heeft de CSZ besloten op zaterdag 2 oktober een feest te organiseren. Het Tof feest. Een soort benefiet waarbij de opbrengst wordt gebruikt om de Zegvelderie in 2011 weer op de kaart te zetten.
Er zijn al vele ondernemers uit Zegveld en omstreken die razend enthousiast hebben gereageerd en spontaan hebben bijgedragen door sponsoring maar ook door een helpende hand te bieden vanuit bijvoorbeeld hun professie. Hiermee is het mogelijk gemaakt om de voorinvesteringen te doen en het Tof Feest te organiseren. Het feit dat de Milandhof haar faciliteiten heeft aangeboden heeft een enorm aandeel gehad in het mogelijk maken van dit feest.
Ook het in stand houden van het Verenigingenspel en de Wintermarkt is een belangrijk doel. Naast deze evenementen zal de CSZ zich ook inzetten om in de toekomst nieuwe evenementen te bedenken en te organiseren die bijdragen aan de Zegveldse gemeenschap. Het feest is bedoeld voor jong (vanaf 16 jaar) en oud. De avond wordt muzikaal ingevuld door de Tof Party Band en haar dj 's. Muziek, dansen, eten, drinken en gezellig samen een feestje bouwen. Op deze manier kunnen ook de Zegvelders, door hun aanwezigheid, bijdragen aan het nieuwe leven van de Zegvelderie. Om het een succes te laten zijn willen we dan ook iedereen in Zegveld en de mensen uit de omgeving uitnodigen om aanwezig te zijn op, wat een prachtige avond beloofd te worden" aldus de kersverse voorzitter. Meer info op www.csz-zegveld.nl
GRATIS NAAR HET FEEST? www.woerdensecourant.nl

*****

Krantenartikel: AD Woerden 14 september 2010

Feestavond als startsein voor Zegvelderie


De Tof Party Band gaat zorgen voor een swingende feestavond, zaterdagavond 2 oktober in de Milandhof. De Culturele Stichting Zegveld wil met de opbrengst van deze avond volgend jaar weer een Zegvelderie organiseren. Deze kramenmarkt met spektakel voor alle leeftijden werd in 2004 voor het laatst gehouden, maar vanwege de teruglopende sponsorbijdragen werd die 27ste editie vooralsnog de laatste. Om ervoor te zorgen dat de avond een mooi startkapitaal oplevert, stelt zalencentrum de Milandhof de sportzaal beschikbaar. Vrijwilligers verzorgen en begeleiden het concert.

*****

Krantenartikel: Woerdense Courant 26 augustus 2010

Muziekavond in Zegveld

Zegveld - De Culturele Stichting Zegveld organiseert op zaterdag 2 oktober een muziekavond voor jong en oud in de Milandhof. De Tof Party Band verzorgt een wervelende show. Met de opbrengst wil de CSZ een startbedrag verzamelen om volgend jaar weer een Zegvelderie te organiseren. Gasterij Milandhof stelt de sporthal beschikbaar en de avond wordt door vrijwilligers gerund. Intussen hebben ook al enthousiaste sponsors zich gemeld. In 2004 werd de 27ste en laatste Zegvelderie gehouden. Een vernieuwd en enthousiast CSZ bestuur wil op deze manier de Zegvelderie nieuw leven in blazen. Kaartverkoop vanaf 2 september.