scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image

 

Wintermarkt 2005

11 december 2005: Winter-Kerstmarkt van 11.00 - 18.00 uur

Na het succes van vorig jaar organiseert de Culturele Stichting Zegveld ook dit jaar weer een Winter-Kerstmarkt. Zaterdag 11 december zal de sporthal van de Milandhof omgetoverd zijn tot een groot plein met kramen en terrassen in winter en kerstsfeer waar het gezellig toeven is. Met opzet is gekozen voor de eerste zaterdag na Sinterklaas, zodat nog niet iedereen zijn huis al vol heeft staan met kerststukjes en andere artikelen. Die kunt u dus gezellig kopen op de Winter Kerstmarkt bij de kraamhouders. Inmiddels hebben zich al 40 kraamhouders aangemeld (tegen 35 vorig jaar). Dit aantal kan uitgroeien tot maximaal 45 kramen. Alle kramen zullen ingericht zijn met artikelen die een relatie hebben tot de winter of kerst. Op het terras kunt u helemaal in de wintersfeer komen bij het drinken van een glas glühwein of door het drinken van koffie of warme chocolademelk met apfelstrudel. En als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u er heerlijke winterkost eten, zoals erwtensoep en stamppot. "Kleinveetelt" Zegveld in de volksmond de Pluimveevereniging genoemd zorgt voor een knuffelhoek, waar kinderen even knus een konijn(tje) op schoot kunnen nemen. Uiteraard zal de kerstman niet ontbreken. Deze zaterdag zullen er ook 120 personen van de Woerdense Ouderenbond Ambo in de Milandhof zijn. Zij zullen sowieso een bezoek aan de Winter-Kerstmarkt brengen. De Winter Kerstmarkt gaat om 11.00 uur open en duurt tot 18.00 uur.

UITNODIGING WINTERMARKT 2005

Al zullen de meeste van u nog niet aan donkere winteravonden, sneeuw, erwtensoep en kerstbomen hebben gedacht, 
toch wordt het voor ons al weer hoog tijd om met de voorbereidingen voor de wintermarkt te beginnen.

De Culturele Stichting Zegveld vindt het erg leuk dat we dit jaar voor de derde keer een wintermarkt kunnen organiseren. 
Vorig jaar waren er bijna 40 kramen, het zou fantastisch zijn als dat er dit jaar 50 worden!
De markt wordt gehouden op zaterdag 10 december in de sporthal van de Milandhof, Middenweg 2 in Zegveld 
en is voor het publiek de gehele dag gratis toegankelijk. Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving.
Net als voorgaande jaren zullen wij de Milandhal zo sfeervol mogelijk aankleden.
Gasterij de Milandhof zorgt uiteraard weer voor een gezellig terras waar allerlei lekkere hapjes en drankjes geserveerd worden.
De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 18.00 uur. U kunt vanaf 09.00 uur terecht om uw kraam in te richten. 
Parkeren voor kraamhouders is mogelijk op het parkeerterrein achter de Milandhal.
Vanaf heden is het mogelijk om u in te schrijven voor een kraam. Het kraamgeld bedraagt 20 euro per kraam of per grondplaats.
De kramen zijn 3 meter breed. klik hier voor een inschrijfformulier. (de inschrijving is gesloten, we zitten helemaal vol!)
Wij kunnen alleen kraamhouders inschrijven met artikelen die afgestemd zijn op het thema van de markt: winter/decemberfeestdagen. 
Hierbij denken wij aan allerlei cadeautjes, mode-artikelen, groendecoraties, sieraden, cosmetica, kerstartikelen, etc. etc.
De inschrijving sluit op 1 december. Graag tot ziens op zaterdag 10 december!

Jolanda van Hunnik en Karin Vredenbregt 
Culturele Stichting Zegveld