scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image

 

Wintermarkt 2004

Duizend bezoekers voor winters evenement; Sneeuw zorgt voor sfeer In Milandhof (Woerdense Courant 16-12-04)

Zelfs na het opruimen van de sneeuw waren de leden van de Culturele Stichting Zegveld dik tevreden over het verloop van de wintermarkt van afgelopen zaterdag. De sneeuw van piepschuim moest na afloop van de wintermarkt weer in grote zakken worden geschept. Maar het was de moeite waard. Het zorgde voor een winters tafereel en de kinderen vermaakten zich met `sneeuwballen' gooien. Op de wintermarkt was er voor elk wat wils. Zoals kerststukken, sieraden, kerstmutsen, zelfgemaakte advocaat en jam, kerstkaarten en allerlei cadeauartikelen. Karin Vredenbregt van de Culturele Stichting schat dat er zo'n duizend bezoekers zijn geweest. "Wel was het rond één uur toen de uitvaart van Prins Bemhard op televisie te zien was erg rustig, maar later trok het weer aan. In ieder geval waren er meer bezoekers dan vorig jaar toen voor de eerste keer de wintermarkt in de Milandhof werd gehouden. Vorig jaar waren er 35 kraamhouders en zonder enige moeite meldden zich er nu 45. Als de bezoekers en de kraamhouders eenmaal de wintermarkt hebben bezocht komen ze terug. De kraamhouders die totnogtoe geweest zijn waren ook al was de omzet wat minder tevreden en genoten van de gezellige sfeer" aldus Karin Vredenbregt.
De Milandhof had weer voor een gezellig terras gezorgd. De bezoekers genoten van de winterse gerechten zoals erwtensoep, gluhwein, apfelstrudel, en boerenkool met worst. Ook volgend jaar wordt weer een wintermarkt gehouden. Deze staat genoteerd voor zaterdag 10 december.