scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image

 

Wintermarkt 2003

Zegveld- Voor de allereerste keer wordt in Zegveld op zaterdag 13 december een winter en kerstmarkt gehouden. Het enthousiasme is er niet alleen bij de Culturele Stichting Zegveld die het evenement organiseert, want vertelt CSZ-er Karin Vredenbregt “We zitten al een maand helemaal vol”
De Milandhal wordt geheel in kerstsfeer gebracht met een gezellig terras waar bezoekers winterse maaltijden en drankjes kunnen nuttigen en met 35 kramen is elke ruimte benut.
Het idee komt van Karin Vredenbregt. “Vorig jaar was ik op de kerstmarkt in Deventer. Het was daar zo’n gezellige sfeer, met mensen verkleedt in Charles Dicksen outfit en de kramenmarkt met het accent op de kerst en wintertijd. Toen dacht ik dat speciale decembergevoel moeten we in Zegveld ook hebben. Na de Zegvelderie zijn we begonnen met de organisatie en bleek de animo heel groot.Je kunt onze wintermarkt natuurlijk niet vergelijken met bekende winterfairs in het land, waar je veel entreegeld moet betalen en de kraamhuur ook veel hoger ligt. De wintermarkt is gratis te bezoeken en de kraamhuur bedraagt nog geen 20 euro. Desondanks zijn er kleurrijke, gezellig ogende in winterstijl versierde kramen met allerlei hobbyartikelen, snuisterijen, kerstartikelen, etenswaar, dampende GlĎ‹hwijn en nog veel meer. Voor de kinderen is er een workshop kaarten maken en Oud-Hollandse spelletjes. Dus ik denk zeker de moeite waard. De wintermarkt is voor de CSZ niet kostendekkend. Het gaat hier om een try out. Wij zijn blij met onze enige sponsor de Onderlinge Brandwaarborg in Zegveld die ons financieel tegemoet komt. Als de markt een vervolg krijgt zullen we op zoek moeten naar nog meer sponsors. Wellicht kunnen we dan ook de activiteiten uitbreiden” aldus Karin Vredenbregt. De wintermarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur

 

UITNODIGING
Wintermarkt 2003

Dit jaar wordt voor de allereerste keer een wintermarkt in Zegveld georganiseerd. De markt wordt gehouden op zaterdag 13 december van 13.00 uur tot 21.00 uur in de sporthal van de Milandhof, Middenweg 2 in Zegveld. De wintermarkt is voor het publiek de gehele dag gratis toegankelijk.

De wintermarkt heeft een kleinschalig karakter en zal sfeervol zijn. Er zijn kleurrijke, gezellig ogende in winterstijl versierde kramen met allerlei hobbyartikelen, snuisterijen, kerstartikelen, geurende etenswaar, dampende Glühwijn, brandende vuurkorven, dennenbomen, koek en zopie en nog veel meer aanvullende activiteiten. Vanaf heden is het mogelijk om u in te schrijven voor een kraam. Het kraamgeld bedraagt 18 Euro per kraam of per grondplaats (3 meter).

U kunt zich schriftelijk aanmelden. Als u een e-mailtje stuurt, sturen wij u een inschrijfformulier toe. Wij kunnen alleen kraamhouders inschrijven die hun artikelen hebben afgestemd op het thema van de markt: winter/feestdagen. Wie zich inschrijft maar later verhinderd is wordt geacht toch te betalen. Wij zenden u na aanmelding een factuur. Zodra uw betaling ontvangen is kunnen wij een plaats voor u reserveren.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op 13 december!

Jolanda van Hunnik en Karin Vredenbregt

Culturele Stichting Zegveld