scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image

 

Wintermarkt 2009

Zegveldse winterfair succes

Zegveld - De winterfair in Zegveld dat afgelopen zaterdag voor de zevende keer werd georganiseerd door de Culturele Stichting Zegveld raakt steeds bekender, zo bleek uit het groeiende aantal bezoekers. Volgens Edith Benetreu was ook de diversiteit groter dan voorgaande jaren. "In augustus hebben wij onze fair op een kerstmarktensite aangekondigd en daar hebben veel kraamhouders op gereageerd. Het unieke van onze fair is ook dat er veel hobbyisten onder de kraamhouders zijn die prachtige creaties maken. Veel bezoekers weten dat en zijn er 's morgens als de kippen bij, om als eerste het mooiste er uit te zoeken. Publiekstrekker was ook het vertederende optreden van 30 meisjes tussen de 6 en 9 jaar. Gehuld in kerstoutfit gaven de leerlingen van sportschool Henkido een streetdance show. Een succesvolle toevoeging aan ons programma was ook het optreden van de Rheinstadter Musikanten. Het succes betekende wel dat door het grotere aantal kramen en de extra activiteiten het passen en meten was met de ruimte in de Milandhal" aldus Edith Benetreu De volgende winterfair wordt gehouden op zaterdag 11 december 2010.

Bron: Woerdense Courant 17 december 2009

Zegveldse overdekte Winterfair 12 december 2009

De Culturele Stichting Zegveld organiseert zaterdag 12 december voor de zevende keer een wintermarkt in de Milandhof. Van 10.00 tot 16.00 uur staan er ruim vijftig kramen opgesteld met winter- en kerstartikelen. Er is ook een kerstman en een terras met winterse lekkernijen. Voor de kinderen hebben we een knutselhoek en Klein Veeteelt geeft weer een knuffelhoek met konijntjes.

Programma:
11.30 uur Streetdance demonstratie van de leerlingen van Henkido
13.00 uur Streetdance demonstratie van de leerlingen van Henkido
13.30 uur Optreden van Die Original Rheinstädter Musikanten uit Woerden
14.30 uur Streetdance demonstratie van de leerlingen van Henkido
14.45 uur Optreden van Die Original Rheinstädter Musikanten uit Woerden

Toegang is gratis

Meer info: Edith Benetreu, tel. 0348-691720 of Jolanda van Tol, tel.0348-691650.

Wintermarkt

ZEGVELD - De wintermarkt wordt dit jaar voor de 7e keer gehouden in Zegveld. Op 12 december kunnen bezoekers in de Milandhof met gratis entree gaan 'shoppen' en het aanbod van de kraampjes langslopen van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn ruim 50 kramen met divers aanbod met betrekking tot kerstversiering, kerststukken en een ruim assortiment kerstcadeautjes. Ook zijn er workshops voor het maken van kerstkaarten en het uitproberen van cosmetische producten. Voor de kinderen is er een Knuffelhoek. Verder is er een knutselafdeling. Ouders die graag ongestoord de markt willen bekijken, kunnen hun kinderen hier brengen. Daar kunnen gipsen kerstbeeldjes en waxinelichthouders onder begeleiding door de kinderen worden geschilderd en mogen zij deze, zodra hun kunstwerk 'helemaal droog is, mee naar huis nemen. Er worden over de dag verdeeld drie optredens verzorgd door een Street Dance groep bestaande uit meisjes in de leeftijd van 6 tot 9 jaar. Zij geven, gekleed als 'kerstmannetjes' uitvoeringen op swingende kerstliedjes als Jingle Bells en dergelijke. Verder is er een Rad van Avontuur met leuke prijzen en zijn er optredens van de Die Original Rheinstadter Musikanten.

Bron: Woerdens Nieuwsblad 10 december 2009

Winterfair in Milandhof Zegveld

Zegveld - De Culturele Stichting Zegveld heeft de voorbereidingen voor de zevende overdekte winterfair op zaterdag 12 december nagenoeg rond. De Milandhal wordt omgetoverd in winter- en kerstsfeer en intussen hebben ruim vijftig kraamhouders zich aangemeld. Naast de jaarlijkse knutsel- en dierenknuffelhoek voor de kinderen is er een optreden van de Rheinstadter Musikanten en geven de mini-streetdancers van de Zegveldse sportschool Henkido een optreden in kerststijl. De winterfair begint om 10.00 uur.

Bron: Woerdense Courant 3 december 2009