scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image

bbq

Zegveld Zomert 2017

Op 17 juni heeft Zegveld Zomert weer plaatsgevonden. De locatie van het evenement was dit keer de plek waar de Waldhoorn/Pionier heeft gestaan en het ‘koeienveld’ aan de Clausstraat. Het was prachtig weer en de dorpsbbq was heel geslaagd.

 

Vrijwilligers
Als er nog jongelui zijn die een maatschappelijke stage moeten lopen, dan kunnen die zich aanmelden om vrijwilliger te zijn op 17 juni. Meld je aan bij de CSZ via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren
Wij zijn natuurlijk erg blij met alle sponsoren die ons steunen. Zonder hen is een evenement als Zegveld Zomert niet mogelijk.
Wij hebben trouwe twee sponsoren uitgekozen om hen te interviewen.

Klaas van Elk van Onderling VerzekerdFoto KlaasVanElk

De Onderlinge is natuurlijk een goede bekende in Zegveld. Vanaf 1 januari van dit jaar is de Zegveldse Onderlinge gefuseerd met collega Onderlinge Haarrijn in Vleuten. Daarom is voor een nieuwe naam “Onderling Verzekerd” gekozen. “Dat dekt veel beter de lading, van oudsher is de Onderlinge natuurlijk een brandverzekeringsmaatschappij, maar intussen kunnen we elk verzekeringsproduct aanbieden”, aldus Klaas van Elk. “Binnenkort wordt het nieuwe logo en de nieuwe website gepresenteerd. Op de nieuwe website bestaat dan ook de mogelijkheid om online verzekeringsproducten te berekenen en in sommige gevallen ook af te sluiten. Bent u minder thuis op de digitale snelweg, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor voor persoonlijk advies of vragen onder het genot van een kopje koffie.”
“Onderlinge Advies B.V.”, een dochteronderneming van Onderling Verzekerd, biedt u ook financieel advies, met hypotheken als specialiteit. Zij werkt samen met vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Met geen enkele financiële instelling zijn productieafspraken gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van een objectief advies. De adviseur van Onderlinge Advies B.V. gaat in het grote aanbod altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en omstandigheden past. Het belang van u als klant, staat daarbij centraal.
OV logoOnderling Verzekerd vindt het belangrijk om dorpsgerichte activiteiten te ondersteunen. Klaas van Elk is het daar persoonlijk volledig mee eens, de fusie heeft daar geen enkele verandering in gebracht. De activiteiten moeten wel een algemeen karakter hebben, zodat iedereen er aan kan deelnemen of kan komen kijken. Klaas kijkt uit naar Zegveld Zomert op de nieuwe locatie, dat is een unieke kans om daar nu Zegveld Zomert te organiseren.

Patrick Uittenbogaard van Lederland en MondilederfotoOpening

We vragen aan Patrick Uittenbogaard waarom hij de CSZ sponsort. Dat heeft twee redenen. Ten eerste omdat de vader van Patrick, Map Uittenbogaard, ook nauw betrokken is geweest bij de oprichting van de CSZ, veertig jaar geleden, hij heeft daarna vele jaren in het bestuur van de Culturele Stichting Zegveld gezeten. Ten tweede omdat we natuurlijk activiteiten in Zegveld een warm hart toe dragen. Patrick vindt het belangrijk dat er een aantal maal per jaar activiteiten worden georganiseerd om het saamhorigheidsgevoel te versterken. Dat is een van de bijzondere kenmerken van het dorp en is goed om het dorp leefbaar te houden. Zegveld Zomert is daar een uitstekend voorbeeld van. Een evenement met een sportief tintje waar iedereen aan mee kan doen.
Woongaard Meubelen is een familiebedrijf met het hart in Zegveld. Het kantoor in Zegveld wordt volledig bemand door Zegvelders. De vier woonwinkels staan in Amsterdam, Beverwijk, Utrecht en Soesterberg. De eerste drie vestigingen zijn bekend onder de naam Lederland en de laatste als Mondileder.
Logo LederlandDe Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al 30 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie en 8 jaar garantie op het leer. De specialisten adviseren u graag en vrijblijvend bij uw zoektocht naar het ultieme zitmeubel. Dankzij hun passie voor échte lederen zitmeubelen doen ze dat dan ook met liefde en plezier...
Logo MondilederMondileder is al bijna 45 jaar gespecialiseerd in leren zitmeubelen van diverse nationale- en internationale topmerken. Naast zitmeubelen bieden zij u ook een prachtige collectie aan van onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Voor de inrichting van uw totale woonomgeving bent u bij Mondileder dus aan het juiste adres. De enthousiaste interieuradviseurs geven u graag een persoonlijk advies op maat of een vrijblijvend interieurvoorstel.
Natuurlijk verwelkomen wij u graag bij één van onze Lederland winkels of bij Mondileder in Soesterberg!

Winkel 1 Winkel 2 Winkel 3 Winkel 4
Wij wensen u veel plezier op Zegveld Zomert!